BMO Import BV. is een nieuw initiatief, ontstaan uit onze inmiddels méér dan 25 jarige ervaring met de applicatie en verkoop van autolakken, non-paint producten en equipment. Door onze ervaring te combineren met ons brede netwerk van fabrikanten en leveranciers binnen het vakgebied, kunnen wij u een uitgelezen programma van producten aanbieden waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding prioriteit no.1 is!

Wij streven er naar om voor u de beste producten aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs! Door te besparen op grote bedrijfspanden, dure vertegenwoordigers met hun auto’s, advertenties en foldermateriaal, en uiteraard Scherp Inkopen houden wij onze prijzen laag.

Onze webwinkel voorziet in een brede behoefte, van particulier tot grote spuiterij.

Bent u een bedrijfsmatige afnemer van de hier aangeboden producten, neem dan contact met ons op, of vraag een inlogcode bij ons aan; op basis van een bezoek aan uw bedrijf kijken wij dan samen met u waar uw behoeften liggen, en bepalen we gezamenlijk de prijzen en condities.

Die condities worden uitsluitend persoonlijk met u overeengekomen.


Wij streven ernaar om elk aangeboden product voorradig te houden. Daarom proberen wij elk product na ontvangst van uw betaling binnen 48 uur te verzenden c.q. bij u afgeleverd te krijgen. Bij volumineuze of prijzige goederen zoals equipment kan dit oplopen tot 5 werkdagen i.v.m. aangepaste (externe) vervoerseisen.

kijk hier voor het juiste kleurnummer bij uw voertuig

alle autokleuren en kleurcodes