U-POL Raptor beschermende coating 5L Bekijk groter

U-POL RAPTOR Protective 2K coating Tintable, 5L

U RLT/5

U-POL  RAPTOR, Protective 2K coating Tintable, 5L

U-POL prijslijst € 185,10

ONZE PRIJS € 149,00 INCL. KLEUR!

(Elke RAL/unikleur, geef kleurnummer op!)

Meer details

€ 149,90 excl. BTW

Meer informatie

U-POL Raptor is oorspronkelijk begonnen als zgn. Bedliner Coating, voor laadbakken van Pick-Up trucks. Door de veelzijdigheid van RAPTOR en het feit dat deze in ELKE KLEUR kan worden geleverd zijn inmiddels honderden toepassingen "ontdekt"!

RAPTOR hecht op elke ondergrond, is taai, slagvast, slijtvast en door de 2K samenstelling bestand tegen een brede reeks chemische producten, zoals pekel, benzine, vogelpoep, reinigingsmiddelen etc.

Door de tixotrope samenstelling kan met een structuurpistool de grofte van de structuur worden ingesteld, simpel door te variëren met spuitdruk en afstand. Daarmee is vrijwel elk object om te toveren tot een blikvanger; denk aan keukendeurtjes, meubels, verlichtingsarmaturen, maar ook binnendeuren, vloeren (waarvoor een anti-slip toevoeging verkrijgbaar is!); You name it!

Kijk op You Tube https://www.youtube.com/watch?v=trDPBaBIhPk

Voor méér toepassingen, zoek op: U-POL RAPTOR

Ook bij het restaureren van auto's is RAPTOR een geweldig product: omdat RAPTOR in elke kleur kan worden geleverd, is het uitstekend geschikt om als undercoating te worden gebruikt; Een UNI RAL kleur is bij de prijs inbegrepen!

In tegenstelling tot "vroeger" hoeft de onderzijde van de auto niet meer te worden overgespoten met de (dure!) autolak in kleur!

Ook Metallic en Pearl/Micakleuren zijn direct leverbaar (tegen meerprijs)

Scheelt dus heel veel tijd en geld, en is minstens zo duurzaam!